Oto Paspaslarında 3D-4D Dönemi

06/01/2017


Otomobilin içinde kir ve pisliklere en çok maruz kalan yer oto paspaslarıdır. Bu paspaslar, otomobilinizin döşemelerinin kirlenmesini ve zarar görmesini mümkün oldukça engeller. Fakat paspaslar kalitesiz malzemeden üretildiğinde kolayca yırtılır ve araç içinde koku yapar. Her gün gelişen teknoloji ile birlikte oto paspas endüstrisinde 3D ve 4D paspaslar hızla diğer paspasların yerini aldı. Peki nedir bu 3D ve 4D oto paspaslar?

 

 

Oto Paspaslarında 3D 4D Dönemi 2

 

 

3D ve 4D oto paspasları, kenarlarındaki çıkıntılar sayesinde adeta bir havuz gibi aracınızın tabanına oturur. Bu sayede ayakkabınız ile birlikte aracınıza gelen su, çamur ve diğer çevresel kirlerin aracınıza zarar vermesini önlemektedir. Bu paspaslar aracınıza özel olarak üretilmektedir. Araç tabanına birebir olarak uyum sağlaması sayesinde olası bir kayma durumu ile karşılaşılmaz. Pedala takılan paspaslar, tabanda kayıp sizin için sürüş anında zorluk çıkaran paspaslarla uğraşmak zorunda kalmazsınız.

 

Oto Paspaslarında 3D 4D Dönemi 3

 

3D ve 4D oto paspasları, aracınızı temizlerken size çok büyük kolaylık sağlar. Kenar çıkıntıları ile adeta havuz gibi olan bu paspaslar sayesinde paspas üstündeki kirler araç içine dökülmeden dışarı alınabilir. Su ile çok kolay bir şekilde yıkanıp temizlenebilirler. Ayrıca çokta kısa bir süre içerisinde tamamen kururlar. Araç döşemelerine su geçirmemeleri ve tamamen özel yapıları sayesinde aracınız içinde sizi rahatsız edecek bir koku kesinlikle oluşturmazlar.

 

4D paspasların 3D paspaslara göre bazı avantajları vardır. İlk olarak 4D paspaslar 3D paspaslara göre biraz daha kaliteli bir malzemeden üretilmektedir. Ayrıca paspas kalınlığı da 3D paspaslara göre daha fazladır. Havuz görünümünü oluşturan kenarlıklar 3D paspaslara kıyasla biraz daha yüksek olması sayesinde daha iyi bir koruma sağlar. Araçlarınız için özel olarak üretilen 3D ve 4D paspaslara aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

 

Aracınıza özel 3D Havuzlu paspaslar için tıklayın

Aracınıza özel 4D Havuzlu paspaslar için tıklayın

Size daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek için çerezler kullanıyoruz. Detaylı bilgi için çerez politikamızı ve kişisel verilerin korunması hakkında açıklama metnini inceleyebilirsiniz. Kabul ediyorum.