Bmw M240İ M Performance 340 Bg Güç Ve Kozmetik Dokunuşlarla Geldi !

24/05/2017

           

Geçtiğimiz günlerde birçok açıdan yenilenen BMW 2 serisi son olarak M240i M Performance Edition isimli özel üyesini ailesine katarak özel bir kitleye hitap etmeyi planlıyor. Kozmetik açıdan diğer BMW modelleriyle aynı evrimleri bu aracın da geçirdiğini görüyoruz. Önceki versiyonlarında da kullanıcılarını memnun eden BMW M240i, yapılan eklemelerle kullanıcılarına daha sportif bir hava katacak güzelliğe erişmiş.

BMW, M240i M Performance Edition ile coupe araç formunda spor kompakt olarak, daha atletik görünmek istediğini belirtmektedir. 3.0 litrelik motor, sıralı 6 silindir ile tam 340 bg güç üretmeyi başarmış. BMW bu güce sahip M240i modelinin 100 km/s hıza 4 saniye civarında bir sürede çıkabileceğini belirtiyor. Manuel olarak 6 ileri vites kullanacak olan bu araç, otomatik olarak kendi kullandığı geleneksel 8 ileri vites kullanmayı tercih etmiş. Kullanıcıların dilerse xDrive ismindeki dört çeker özelliğiyle de satın alabileceği bu aracın, bu sistem ile alınırsa eğer, manuel vites tercih edilemeyeceğinin bilgisini belirtmekte fayda var.

BMW'nin M Performance Edition ile sunulan M240i'nin kozmetik anlamda da değişikliğe gittiği hemen göze çarpıyor. Özel beyaz renkte sunulan bu otomobilin ön ızgara kısımlarının siyah renkli geleceği belirtilmekte. Dış aynaların kapaklarıyla birlikte, yan maşpiyer kısmı da karbon fiber olarak satışa sunulacak. Karbon fiber olarak arka tarafta spoiler, egzoz çıkışlarının kaplaması ve difüzörün de kullanıldığını görmekteyiz. 19" ebatlarında jant tercih eden BMW, renk olarak jantlarda metalik gri tercih etmiş. Yine bu modelde BMW, ön tamponunda geniş hava kanalları ve kabartmalı splitter kullanarak araca agresif bir duruş sergiletmiş.

750 adet üretilmesi planlanan M240i M Performance Edition, BMW tarafından, satışlara 2017 yılının üçüncü çeyreğinin başlarında başlayacağı belirtildi ve M Performance Edition olarak ilk kez bu modelin satışa sunulacağına dikkat çekti.

Size daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek için çerezler kullanıyoruz. Detaylı bilgi için çerez politikamızı ve kişisel verilerin korunması hakkında açıklama metnini inceleyebilirsiniz. Kabul ediyorum.