Araç Dışına Uygulanabilecek 5 Ekonomik Tuning İşlemi | XT Blog

17/04/2017


Araç Dışına Uygulanabilecek 5 Ekonomik Tuning İşlemi

Özellikle araç tutkunlarının hayranlıkları arası tuning yer alıyor. Türkçeye çevrilmesi 'modifiye' olarak isimlendirilen tuning; araçların motor ve kasasında meydana gelen tüm değişiklikleri kapsıyor. Bu sayede araçları daha güzel göstermek ve daha çekici olmasını sağlamak mümkün. Peki, araç dışına uygulanabilecek aynı zamanda ekonomik tuning işlemleri neler?

 
Aracınıza Body Kit ve Carbonfiber Kaplama Yapın

Tuning denilince akla gelen ilk işlem arasında body kit bulunuyor. Body kit işlemi aracın parçalarının üzerine çeşitli parçalar eklenerek yapılıyor, bu sayede sıfırdan parça almak gibi pahalı ve zor bir işleme gidilmiyor. Aracın her yüzeyinden yapılabilecek body kit ile istediğiniz parçaları aracınıza takabilirsiniz. Aynı zamanda carbonfiber kaplama da son dönemlerde en çok tercih edilen tuning işlemlerinden birisi! Olukça parlak ve mat bir yapısı olan carbon fiber kaplamalar hem ucuz hem de kolaylıkla arabanın her bölgesinde uygulanabiliyor. Sadece araçlarda değil her alanda bir kaplama olarak kullanılabilen; carbon fiber sağlam yapısı ile de oldukça dayanıklı bir kaplama.

 
Rüzgârlık, Zenon Far ve Amerikan Park Farlarını Deneyin

Rüzgârlık tuning araçların olmazsa olmazı parçalarından birisidir. Aracın arka tampon bölgesinin üst kısmında bulunan rüzgarlık hem oldukça uygun fiyatı ile hem de görüntüsü ile aracınızı baştan sona değiştirebilir. Sektör üzerinde pek çok farklı modeli bulunan rüzgârlık modellerine tüm tuning mağazalarından da ulaşabilirsiniz. Aynı zamanda bu rüzgârlık modellerine carbonfiber kaplama da yapabilirsiniz!

 
Bununla birlikte hem görüş kalitesini arttırması hem de geceleri oldukça parlak ve renkli görünüşü ile farlarınızın yanına zenon far da taktırarak ucuz fakat etili bir tuning çalışması yapabilirsiniz. Bununla birlikte far bölmesinde ki park sinyal farlarını Amerikan park farları ile de değiştirerek hem aracınıza farklı bir görünüş kazandırabilir hem de oldukça uygun fiyatlar ve küçük uygulamalar ile aracınıza tuning işlemlerini uygulayabilirsiniz.

 

Size daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek için çerezler kullanıyoruz. Detaylı bilgi için çerez politikamızı ve kişisel verilerin korunması hakkında açıklama metnini inceleyebilirsiniz. Kabul ediyorum.