2017 Yeni VW Caravelle Highline Özellikleri

19/07/2017

 
Volkswagen, en sevilen araç markalarından bir tanesidir. Her geçen gün yeni tasarımlara imza atması ve araçlarının diğer hiçbir otomobilde bulunmayan kendine has özellikleri müşterileri Volkswagen araçlara yöneltmektedir. Volkswagen markasının son icatlarından biride yeni VW Caravelle Highline olmuştur. Son dönemlerin en dikkat çekici araçlarından olan Caravelle Highline, daha önce hiçbir araçta bulunmayan özellikleri ve şık tasarımı ile dikkatleri üzerine çekmektedir. Araç oldukça geniş ve büyüktür. Bu sebeple kalabalık bir aileye sahip olup güvenilir bir araç arayanlar için ideal bir seçim olacaktır.

 
Dış tasarım

Aracın en öne çıkan özelliği tasarımıdır. İç kısmı da dış kısmı kadar şık olan araç, yolcuların konforu için özel olarak tasarlanmıştır. Aracın camları hafif karartılmıştır. Böylece dış etkenlerden rahatsız olan kişilerin rahat etmesi sağlanmıştır. İç kısımda çoğu araçta siyah olan koltuk rengi bej ile değiştirilmiş ve araca modern bir hava katılmıştır. Araç içerisinde klima, yağmur sensörü, radyo ve bluetooth gibi birçok özelliğin yanı sıra kayar kapı sistemi yer almaktadır. Tüm bu sistemlerle kullanıcıların her türlü ihtiyacı düşünülmüş ve karşılanmıştır.

Yolcu güvenliği sağlayan iç tasarım

Bir araç için tasarımdan sonra gelen en önemli unsur güvenilir olup olmadığıdır. Araç içerisinde daha önce hiçbir otomobilde kullanılmayan yorgunluk sensörü bulunmaktadır. Bu sensör sürücü yorgun ya da uykulu olduğunda harekete geçecek ve kişiyi uyaracaktır. Bu sayede herhangi bir kaza oluşumunun önüne geçilmektedir. Araçta yer alan bir diğer güvenlik sistemi ise çarpışmalarda aracın kendi kendine fren yapmasıdır. Bu sayede içeride yer alan yolcuların güvenliği en iyi şekilde sağlanmış olacaktır.

Fiyatı ne kadardır?

Aracın fiyatları satışının yapıldığı yere göre değişiklik gösterse de genel olarak 155 bin ile 190 bin arasındadır. Volkswagen markasının daha sonra çıkardığı yeni modelde ise fiyat miktarı tam olarak 162 bin TL’dir.

Size daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek için çerezler kullanıyoruz. Detaylı bilgi için çerez politikamızı ve kişisel verilerin korunması hakkında açıklama metnini inceleyebilirsiniz. Kabul ediyorum.