XT Spor Yay Hakkında

29/03/2017
xt spor yay


XT Springs; üstün kalitenin hayat bulmuş hali.

2000 yılından günümüze spor süspansiyon alanında Türkiye pazarına kattığımız ürünlerin yaşattığı tecrübeyi somutlaştırıyoruz. Yıllardır distribütörlüğünü üstlendiğimiz bir çok markanın pazardaki olumlu ve olumsuz geri dönüşlerini göz önüne alarak kusursuzu sunmak için işe koyulduk.

Hammaddeden üreticilere, üretim sürecinden son kullanıcıya ürünün ulaşma süresine kadar her noktasını özenle planlayarak projeye start verdik.

Kendimizden bu derece emin olma sebebimiz ise Türkiye’de satışa sunulan tüm spor süspansiyon markalarının satışını 1. Elden yaparken, hangi araçta ne tarz problemler yaşandığını, uyumsuzlukları, alçalma farklılıklarını birebir olarak kullanıcıdan dinleyerek araç bazlı hazırlık yapmış olmamız.

Müşterilerimizle bu denli dirsek temasında olmamız tabiî ki bizim için büyük avantaj sağladı.

Dünyaca ünlü markaların dahi ürettiği  spor yayların bir kaç araç grubunda müşterilerin isteklerini tam olarak karşılamadığına şahit olabiliyoruz. Fazla sert yada fazla esnek yaylar,  araçların ön ve arkalarında farklı alçalmalar vs.

İşte bu noktada sahip olduğumuz tecrübe ile 2700 civarında araca avrupada birden çok süspansiyon deviyle anlaşarak hangi araca hangi yay en iyi şekilde uyum sağlıyorsa XT Spor Yay markası altında üretimine başladık.

Orijinal yaylarınıza göre daha uzun ömürlü olan XT Spor Yay’lar ömür boyu garantimiz altındadır. Avrupa’da özel alaşımlı çelikten üretilen spor yaylarımız Tüv onaylı olup muayenelerimizde herhangi bir problem çıkarmamaktadır.

Kaliteden asla ödün vermeyen profesyonel ekibimiz, yurtdışı merkezli çalışmalarıyla müşterilerimize en üst düzeyde memnuniyet sunmak için çalışmaktadır. Üretim desteği aldığımız fabrikaların arge merkezlerinde mühendisler tarafından, piyasaya yeni çıkan araçlara yay geliştirmek için sürekli çalışmalar yapılmakta. Bu çalışmalar sonunda ortaya çıkan yaylar kontrol aşamasını aştıktan sonra sizlerin hizmetine sunulmaktadır.

Ürünlerimiz sadece Türkiye pazarında satılmamakta, merkezi İsviçre olan depomuzdan tüm Avrupa ülkelerine gönderim sağlanmakta ve bayi ağımızı her geçen gün büyütmekteyiz. Pazarlama organizasyonunda aldığımız lojistik destek ile sorunsuz ithalat ve ihracat gerçekleşmektedir.

Bu özenli çalışma sonucunda kullanıcıya, kolay ulaşılabilir fiyat teklifi sunabilmek en büyük sevinç kaynağımız. Müşterilerimiz bu fiyatlarla kaliteye daha kolay ulaşabilecek, en iyiye en iyi fiyatla sahip olabilecekler.

www.xtsprings.com
Size daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek için çerezler kullanıyoruz. Detaylı bilgi için çerez politikamızı ve kişisel verilerin korunması hakkında açıklama metnini inceleyebilirsiniz. Kabul ediyorum.