Merhaba ! XT Blog'a Hoşgeldiniz

11/11/2016

XT Blog, siz değerli takipçilerimiz için artık yayında. Otomotiv dünyasında yaşanan tüm gelişmeler, yepyeni oto aksesuar ve tuning ürünleri, araç tanıtımları gibi birçok konuda güncel haberleri artık daha kolay takip edebilirsiniz.

Özellikle araç aksesuarları, modifiye ve tuning parçaları ile ilgili bilgilere yer vereceğimiz blog sayfamızda yeni çıkan araçlara üretilen performans, body kit, iç ve dış aksesuar ürünlerini sizlere duyuracağız. Saatlerce araştırma yapmanıza gerek kalmadan XT Blog sayfası üzerinden aracınıza uygun ürünlerin piyasaya çıkış tarihini, üretim süreçlerini tek tıkla öğrenebileceksiniz. Sizden gelecek tanıtım talepleri doğrultusunda da konular belirlenerek video destekli tanıtımlar planlanacak. Grup buluşmaları, tarihleri ve içerikleri de blog sayfamızın bir diğer kategorisi olacak.

Sizde otomotiv ve modifiye dünyasında yaşanan tüm gelişmeleri herkesten önce öğrenmek isterseniz bültene abone olabilirsiniz

Size daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek için çerezler kullanıyoruz. Detaylı bilgi için çerez politikamızı ve kişisel verilerin korunması hakkında açıklama metnini inceleyebilirsiniz. Kabul ediyorum.