Henrik Fisker’In Lüks Elektrikli Otomobili Emotion’ın İlk Görüntüleri Ortaya Çıktı

14/06/2017

           

Otomotiv sektörünün önde gelen isimlerinde bir tanesi olan Henrik Fisker' ın yeni üretimi olan elektrikli otomobil Emotion' ın tanıtımının önümüzdeki ağustos ayı içerisinde gerçekleştirilmesi planlanıyor. Fisker.co firması bu lüks elektrikli otomobile ait görselleri ilgilileri için paylaşmış ve arabanın değerini de açıklamış durumda.


Yeni Lüks Elektrikli Otomobil Emotion'ın Özellikleri Nelerdir?

Piyasaya yeni sürülecek olan bu lüks ve elektrikli otomobil Emotion söylenilenlere göre saatte 260 km sürate kadar çıkabilme özelliğine sahip bulunmakta. Ayrıca buna ek olarak 643 km'ye kadar da yol alabilme kapasitesine sahip olduğu söyleniyor. Bu lüks elektrikli otomobil alüminyum ve karbondan üretilmiş ayrıca görsel olarak da yayınlanan görsellerden de anlaşılacağı üzere bir tasarım harikası diyebiliriz. Ayrıca şirketin yapmış olduğu açıklamalara göre Emotion, otonom sürüş tekniğine de sahip bir araç.

Bu doğrultuda lüks elektrikli otomobil olan Emotion'ın teknolojik ve spor bir otomobil olduğunu söyleyebiliriz. Emotion spor tasarımı nedeni ile yandan yukarı doğru açılan kelebek kapı özelliğine sahip ve alçak kaputu sayesinde son derece şık ve yol tutuşu yükse bir araba özelliğine de sahip diyebiliriz. Önündeki dışarıya doğru kavisli olan ön camı sayesinde de araç içerisinde daha geniş bir alan ve sürüş kolaylığı sağlayacağa benziyor. Emotion tüm bunlara ek olarak önündeki led farlar ile de dikkat çekici bir özelliğe sahip gözüküyor. Firmanın söylemlerine göre de teknolojik ve konforlu bir sürüş için araç her türlü donanıma sahip bulunmaktadır.

Son zamanlarda Fisker co. firması dışında başka firmaların da üretmiş oldukları araçlara rakip olarak piyasaya tanıtıma çıkarılacak olan Emotion'ın fiyat performans açısından rakiplerini zorlayacağını söyleyebiliriz. Son olarak da lüks elektrikli otomobil olan Emotion'ı 2019 yılından önce kullanımda göremeyeceğimizi belirtmek gerekir. Firmanın söylemlerine göre ise Emotion'ın 130 bin Dolar gibi bir fiyata sahip olması bekleniyor.

 

Size daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek için çerezler kullanıyoruz. Detaylı bilgi için çerez politikamızı ve kişisel verilerin korunması hakkında açıklama metnini inceleyebilirsiniz. Kabul ediyorum.