Citroen Ami için Spor Yay | XT Springs

16/10/2023
citreon ami spor yay



Citroen Ami – Küçük Yol Arkadaşınız!

Türkiye'de Eylül 2021'den itibaren satışa sunulan Ami, Türkiye pazarında kendi alanı içinde en uygun fiyatlı seçenek olması ve yollardaki diğer iki tekerlekli araçlara kıyasla sağladığı koruma nedeniyle öncelikli olarak tercih edilmekte. Türkiye'deki varlığının önümüzdeki süreçte daha da artacağının sinyallerini veren Ami, küçük dört tekerlekli bisiklete olan yoğun ilgiyi gözler önüne sermiş durumda.

Aşırı sempatik tasarımı ile kullanıcıların beğenisini toplayan Ami, 4 farklı renk seçeneğiyle sınırlandırılmış gibi görünse de, My Ami Buggy özel paket opsiyonu ile kullanıcıların daha radikal  hissetmesini hedeflemiş. Sizce de öyle değil mi?

 

Sportif Bir Görünüm ve Sürüş Konforu! XT Springs | Spor Yay

Kullanıcıların Ami ile sürüş deneyimlerinin artmasının ardından gelen yorumlar, aracın biraz daha yere yakınlaşmasını sağlayıp savrulmayı engellemek, ön ve arka yükseklik farkının dengeli hale getirilmesi ve sert süspansiyon yapısının biraz daha konforla desteklenmesi yönündeydi. XT Springs teknik ofisine iletilen geri dönüşler, değerlendirilip kısa süreli bir Ar-Ge çalışmasından sonra üretim aşamasına alındı. Kalite kontrol ve teknik test sürüşü süreçlerinin de başarıyla tamamlanmasıyla Önler: 20mm/Arkalar: 30mm alçalacak şekilde Citroen Ami XT Spor Yay aplikasyon listesinde yerini aldı.

Kullanıcıların da yakından takip ve merak ettiği spor yay üretilecek mi Ami için, uygulama yaparsak nasıl olur, sürüş dengesini bozar mı yoksa daha konforlu mu olur? Sorularının cevabı alt kısımdaki kullanıcı aracına uygulama sonrasında birebir canlı sürüş testinde "beklentileri tam karşıladığı, konfor biraz daha iyi olduğu ve sorunsuz şekilde adaptasyon sağladığı" keyifli bir sohbet arasında yorumlanmıştır.



 

Size daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek için çerezler kullanıyoruz. Detaylı bilgi için çerez politikamızı ve kişisel verilerin korunması hakkında açıklama metnini inceleyebilirsiniz. Kabul ediyorum.