Lüks Elektrikli Otomobil Emotion'dan İlk Görüntüler

08/01/2018

 

Dünyaca ünlü Danimarka’lı otomobil tasarımcısı Henrik Fisker , Geçtiğimiz Nisan’da üzerinde çalıştığı yeni projesi elektrikli aracını Ağustos ayında görsel olarak tanıtacağını duyurmuştu. Elektrikli otomobil pazarında hatrı sayılır bir yüzdeye sahip EMotion markalı Fisker CO. firmasının oldukça lüks ve zarif aracının fiyat bilgisi ve donanımsal özellikleri merak içinde bekleyen kullanıcılar ile paylaşıldı.

260 km/s hıza ulaşabilen EMotion’un, 130 bin dolar gibi bir fiyat ile görüceye çıkması bekleniyor. Piyasaya 35 bin dolarlık Tesla’ya ait  Model 3 benzeri bir bir kesimden girmeyi düşünen EMotion, konuşulan fiyat etiketlerinin üstünde bir rakamla pazara dahil olacağı tahmin edilen bir gerçek tabi ki.

Karbon fiber ve alüminyum malzeme kullanılarak üretilen EMotion, Sportif ve estetik bir görünüm ile kullanıcıları adeta büyülüyor.30 Hazirandan itibaren ön siparişe açılacak olan EMotion, kullanıcılar tarafından büyük bir ilgi ile bekleniyor. Ayrıca Fisker tarafından yapılan açıklamada Lidar ve Otonom sürüş tekniklerinin de araçta bulunacağı belirtilmişti.Üzücü bir noktada 2019 yılından daha önce EMotion’u yollarda maalesef göremeyeceğiz.

Son olarak herkesin aklında olan soru.

EMotion, Elektrikli otomobil dünyasında lider olarak zirveyi oynayan Tesla’yı yerinden oynatabilecek mi ? Bekleyip göreceğiz…

Size daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek için çerezler kullanıyoruz. Detaylı bilgi için çerez politikamızı ve kişisel verilerin korunması hakkında açıklama metnini inceleyebilirsiniz. Kabul ediyorum.